2013. január 16., szerda

20. nap: Kedvenc sminktermékek

Még jó, hogy ez egy röviden kifejthető téma, mert a Space-billentyűm tegnap késő éjjel mondta föl a szolgálatot, és csak egy bizonyos szögben történő érintésre reagál. S úgy végig mászni az egész szövegen nagyon macerás. Így legalább kevesebbet kell javítanom utólag.
Mert hogy a sminktermékekről nem igazán tudok mit nyilatkozni. Nincsenek is nagyon ilyen holmijaim, és nem is szoktam őket túl gyakran használni. Szegény párom legnagyobb bánatára. Bemutatom mind az öt becses darabot, amelyeket alkalomadtán használatba veszek.
1.: Szemhéjtus. DM-ben vásárolt termék, Miss Sporty márka, nagyon tartós és nagyon könnyű használni, még nekem, laikusnak is.
2.: Szemhéjpúder. (Ami igazából csomagolás szerint kozmetikai szett, de pszt!) Rossmanból származó termék, Dual Image márkájú, tapasztalataim szerint tartós és egyszerű  használni, ráadásul nem kell óránként retusálni a képemet.
3.: Szemhéjceruza. Az Avon jóvoltából. Az egyik vége fekete, a másik vége ezüst. Nem túl erős a színe, és nem is bírja olyan sokáig, viszont igen strapabíró.
4.: Szempillaspirál. Az Avon jóvoltából. Igazából barna, de a szempillára felvíve már rendes feketének hat, és legalább nem fog beszáradni olyan hamar.
5.: Natúr színű rúzs. Az Avon jóvoltából. Egy halvány rózsaszín árnyalat, melyet ha  felkenek a számra, nem csinál akkora felhajtást, mint ha égető vörös rúzsban virítanék.

Továbbá van egy bőrszínű szemhéjfestékem is, akkora kis tégelyben, mint egy középméretű elefántradír, "nyomeltakarításra" szoktam használni, vagyis az arcbőröm hiányosságait elfedni vele. Szerintem hatásosan.

Ennyit a "kedvenc" sminktermékeimről és sminkelési szokásaimról. Apropó! Van egy tök jó sminklemosóm. Ha megunnám a flancot, percek alatt visszaváltozhatok önmagammá.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Pötyögj valamit körültekintően. :)